Είδος Εκτύπωσης : Μεταξοτυπία
0 Comments
Η μεταξοτυπία είναι η μέθοδος εκτύπωσης σε υφάσματα,μέταλλα, ξύλα πλαστικά και προϊόντα χαρτιού με επίπεδη ή ελαφρώς κυρτή επιφάνεια. Το μελάνι εφαρμόζεται απευθείας στην επιφάνεια του προϊόντος μέσα από την γάζα του τελάρου μεταξοτυπίας και κατόπιν πολυμερίζεται. Αυτή η τεχνική παρέχει υψηλή ακρίβεια χρωμάτων, βασισμένη στο Pantone matching system.
Ταξίδι στο χρόνο της διαφήμισης...
0 Comments
Οι ρίζες της διαφήµισης χάνονται στην αχλή του χρόνου. Σύµφωνα µε την άποψη πολλών ερευνητών, η διαφήµιση πρωτοεμφανίστηκε στη ζωγραφική και στη βραχογραφία των σπηλαίων.
Graphic Design
0 Comments
Πρωτότυπα χρώματα. Ολοένα και περισσότερα brands χρησιμοποιούνε μη συμβατική χρήση χρωμάτων σε διαφημίσεις προκειμένου να ξεχωρίσουν από τα συνηθισμένα που όλοι βλέπουμε και ποτέ δεν προσέχουμε.
Giati o minimalismos tha sosei to brand sou
0 Comments
Ένα κίνημα που άρχισε κάπου στη δεκαετία του 1960 και εδραιώθηκε αργότερα, βρίσκει καταβολές μέχρι και την ιαπωνική φιλοσοφία του Zen.
4 Δώρα που θα λυγίσουν κάθε STAR WARS FAN!
Tips 0 Comments
Είναι κάποιος φίλος ή φίλη σου παθιασμένος με το Star Wars? Let them join the club! Στην Stampers προσφέρουμε συλλεκτικά είδη που κάνουμε εισαγωγή και τα προσφέρουμε , όπως όλα, χωρίς μεταφορικά έξοδα! Στο e-shop μας θα βρεις δώρα για όλα τα γούστα, αλλά σου μαζέψαμε σε αυτό το άρθρο και τα best seller προκειμένου να στο κάνουμε εύκολο!