Εταιρικό Προφίλ

Η Stampers είναι μια εταιρία που εκτυπώνει διαφημιστικά είδη και έντυπα αλλά και εισάγει συλλεκτικά είδη για τους fans των σειρών και του gaming. Στην Stampers θα εκτυπώσετε μπλουζάκια , μπρελόκ, στυλό και ότι άλλο μπορεί να φανταστείτε!

Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων με πάθος και αγάπη για αυτό που κάνουμε και προσπαθούμε να ακολουθούμε τις τάσεις της αγοράς αλλά ταυτόχρονα να ικανοποιούμε τον κάθε πελάτη μας.

Είτε πρόκειται για μια οικονομική λύση για προώθηση της επιχείρησης σας, είτε για προσωπική χρήση, εμείς έχουμε σαν στόχο να εξυπηρετούμε την κάθε ανάγκη σας.

Το δημιουργικό μας τμήμα είναι έτοιμο να σχεδιάσει και να εκτυπώσει την κάθε σας επιθυμία καθώς αποτελείται από άτομα εξειδικευμένα στο marketing, στο graphic design και στις πωλήσεις. Έτσι σας κάνουμε μια υπεύθυνη και ολοκληρωμένη πρόταση που να ταιριάζει στο προφίλ των απαιτήσεων σας και στηρίζεται στην επαγγελματική κατάρτιση του αντικειμένου.

Από το 2016 σταμπάρουμε όχι μόνο μπλουζάκια, αλλά ιδέες! Συνεχίζουμε να μεγαλώνουμε και να βάζουμε την επαγγελματική μας υπογραφή σε επιτυχημένες ιστορίες εκτυπώσεων και όχι μόνο, που χαρακτηρίζονται από συνέπεια και υπευθυνότητα με στόχο την καθιέρωση μας στον χώρο αλλά και την ουσιαστική ανάπτυξη σχέσεων με κάθε πελάτη ξεχωριστά!